perjantai 20. toukokuuta 2016

Stressityötunti

Otsikko sai alkunsa tässä eräänä päivänä siitä, kun mietittiin miten hyvä me ollaan lykkäämään kaikkee virallisen hoitamista. Stressityötunti lasketaan seuraavasti: aika jonka käytät sellaisen asian jahkailuun, jonka voisi hoitaa vartissa tai jopa lyhyemmässä ajassa. Seuraa esimerkkejä:

Laskujen maksaminen. Helppo homma, mene nettipankkiin ja maksa pois. Luottokorttilaskukin on niin valmis, ettei se tartte kuin hyväksyä, ei siihen mee kun pari minuuttia, mutta toki kannattaa jahkailla ja lykätä sitä mielellään ainakin viikko, pitempäänkin, jos eräpäivä on hamassa tulevaisuudessa. 
Voi raukka matkalaukku, aina läskiks haukkuvat
Australialaistyyppisen CV:n rakentaminen. CV:n pohjahan on jo olemassa, sitä ei tartte kun vähän muokata ja ottaa itestään urheilullinen kuva, jonka liittää CV:hen, jossa valehtelee olevansa hyvässä kunnossa ja voimakas. Kuitenkin tätäkin hommaa on viikko palloteltu sillä verukkeella, ettei kannata hakea töitä, ennen kun veronumero on tullut. Lisäksi CV-dokumentin avaaminen aiheuttaa niin voimakasta henkistä ja fyysistä pahoinvointia, että pysyisin mieluiten kaukana siitä ja terveenä. Miten voi pari sivua paperia määritellä ihmisarvon niin täydellisesti? 

Tänään haettiin vapaaehtoistöihin pohjoisempaan. Saatetaan jopa päästä sinne, olisi kyllä hienoa, heti säästettäisiin rahaa asumisessa ja ruuassa ja päästäisiin pois täältä hostellista. Tää koko paikka muistuttaa ikävästi työnvälitystoimistoa, porukka vaan istuu terassilla läppärin edessä ja huokailee syvään. Just sellasta elämää, josta halusin päästä hetkeksi pois. 

Tänään toivottavasti saadaan myös puhelinliittymä avattua. Ajattelin heittää tuon Aldin SIM-kortin huut helvettiin ja mennä Vodafonen tms juttusille. Aldin SIM on ollut varmistamatta jo monta päivää, koska mulla ei ollu mitään australialaista henkkaria jolla voisin todistaa olevani oikea, luotettava henkilö, jolle kannattaa aktivoida SIM. Kuulemma muut operaattorit aktivoi prepaidin passia näyttämällä. 
Ilmeeni, kun puhelinliittymä ei vaan ota auetakseen 
Anyways, toivottavasti pääsen pian ilmoittelemaan uuden puhelinnumeroni teille. Kuulemiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti