tiistai 1. elokuuta 2017

Kuis menee

Suunnittelin Suomi-blogin kirjoittamista, mutta jotenkin en jaksanut innostua aiheesta. Nyt olen muuttamassa Tsekkeihin töihin, ja the Daily Immigrant keskittyy jatkossa elämään Tsekeissä, mutta tarj´koitus on myös kirjoittaa Suomi-aiheista blogia, kenties jossakin toisessa alustassa. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Tänään yritin kyhätä kasaan raporttia terveydentilastani ennen työn alkua olevaan terveystarkastukseen. Itse asiassa en saanut aikaa koko terveyskeskukseen ennen työn alkua, ja siitä se ajatus sitten lähti, Ehkä voisin päästä helpolla ja kirjoittaa oman epikriisini itse. Mulla ei oikeastaan ole paljon tietoa raporttiin, sillä lääkärissäkäyntini ovat viime aikoina olleet ympäri maailmaa, enkä todellakaan aio alkaa kyselemään esim. Koreasta, josko vielä löytyisi dokumentti vuonna 2011 sairastamastani korvatulehduksesta. Siispä väärentämään raporttia. Menin e-kantaan ja kopioin potilaskertomukseni sieltä, laitoin ne kivannäköiseen pohjaan ja käänsin itse englanniksi. Väärennös- ja petostyö vei tunnin, mutta sitten saavutuksestani ylpeänä kävin kirjastolla printtaamassa paperini. Ja pian sen jälkeen firma laittoi viestin, että en oikeastaan tarvitse mitään dokumenttia, jos ei sellaista ole, voin vain selittää lääkärille viimeaikaiset vaivani. Voihan vee. Mutta se oli tosi taitava väärennös joka tapauksessa..

Australia muutti minua aika paljon. Koskaan aiemmin ei olisi tullut mieleenkään ryhtyä edellä kuvattuihin toimenpiteisiin, olisin mennyt kiltisti terveyskeskukseen ja pyytänyt raporttia sieltä, sitten maksanut itseni kipeäksi paperin käännättämisestä. Yksi tavoite Australiaa ajatellen oli tulla rennommaksi ja stressata vähemmän, ja taisin päästä tähän tavoitteeseen helposti. Muutan parin viikon päästä, enkä ole alkanut etsiä kämppää yms, eikä edes vanne kiristä päätä. Vielähän tässä on aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti