sunnuntai 20. elokuuta 2017

Ensimmäinen viikko Prahassa

Eka viikko oli täynnä kaikenlaisia virallisia asioita. Sain vuokrattua huoneen, mutta en pääse muuttamaan sinne ennen syyskuuta, joten olen jumissa täällä hostellilla. Herää kysymys miten ihmeessä onnistuin asumaan Australiassa koko vuoden hostellissa? Yks viikko alkaa jo tuntua liialta. Kaikki toiset tuntuu olevan lomalla täällä, on aikaa mennä bailaamaan ja ryömiä pikkutunneilla kotiin välittämättä lainkaan siitä, kuinka paljon melua tulee aiheutettua. Vielä kaksi viikkoo ennen kun pääsen uuteen huoneeseeni.

Huoneen vuokrauksen lisäksi kävin Supreme Courtissa tilaamassa rikosrekisteriotteen, jonka työnantaja vaatii uusilta työntekijöiltään. Läpäisin myös terveystarkastuksen, jossa ainoaksi viaksi todettiin korkea verenpaine. En jotenkin jaksa ihmetellä.

Pankkitilikin on jo onnistuneesti avattu, ja uusi pankkikortti tuli perjantaina. Se on varsin arvokkaan näköinen ja kullanvärinen. Etupuolella on jonkin sortin leijonan kuva. Näyttää rikkaan ihmisen pankkikortilta. Jään siis odottelemaan suuria rahavirtoja.

Enää pitäisi käydä muukalaispoliisin juttusilla. Tästä aiheesta on erilaista infoa liikkeellä Joskus EU-kansalaiset ei käy rekisteröitymässä ollenkaan. Tuskin kukaan rekisteröinnin perään kyselee kuitenkaan. Mutta toisaalta se on lain vaatimus...

Kuvia ei nyt tähän postaukseen ollut laittaa, on ollu niin kiire juosta virastosta toiseen, ettei ole ollut aikaa maisemia ihailla. Ehkä seuraavaan postaukseen sitten enemmän silmäniloa. ;)

2 kommenttia:

  1. aloitatko tsekin opiskelun?se ratisee ihanasti korvissa

    VastaaPoista
  2. Saattaa olla, että jää opiskelematta, ehkä ei mielenkiinto riitä :)

    VastaaPoista