sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Viikonloppu värikuvina

Tällä kertaa teen vaan yksinkertaisen kuvapostauksen. Kävin viikonloppuna pienellä retkellä Divoka Sarkassa ja Petrinske Sadyssa katsomassa kirsikankukkia. Ei sen ihmeellisempää.


Onneksi olin hyvänä suomalaisena päivää etuajassa kirsikankukkaretkelläni (Facebook mainosti kirsikankukkia sunnuntaille), varmaan tänään osa on jo karissut ja toisekseen eilen oli paljon kivempi sää.



Petrinske Sadyn luona on pieni kukkula, jolla topottaa valheellinen Eiffel-torni. Torni on korkeampi kuin aito Eiffel, jos vuorikin lasketaan mukaan.

Divoka Sarkan maisemia. Divoka Sarka on suuri luonnonpuisto, joka ulottuu lentokentän liepeiltä aina tänne meidän Praha 6:n asti. Olisin siis voinut kävellä kotiin, jos olisin vaan tiennyt, mihin suuntaan lähteä.

Tällainen keltainen pensas kukkii nyt, mikä lienee, kertokaa te viisaammat.

Ja sitten kukkii nämä violetit ja valkoiset pikku kukat, en tiedä mitä nämä ovat. Sen lisäksi näin, kuinka porukka keräsi vihreitä lehtiä, jotka epäilyttävästi näyttivät kielon lehdiltä. Niitä lähti metsästä säkeittäin, mitä sitten lienevätkin, toivottavasti ei ainakaan kieloja ja jos ovatkin, niin toivottavasti ei ainakaan keittöhommiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti