sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Viikonloppu

Laiska bloggaaja ei oo viime aikoina taas jaksanut kirjoitella juuri mitään, mutta päätin parantaa tapani ja höpötellä jotakin asiaa tai asian vierestä tässä. Viime postauksessa taisin varsin kehuskella, että uusi tavoitteeni on tehdä jotakin neljänä päivänä viikossa. Perun kaikki puheeni moisesta, ehkä johtuu mielikuvituksen puutteesta, mutta on tosi vaikeaa keksiä jotain mielekästä tekemistä neljänä päivänä. Lisäksi olen ihan onneton löytämään tietäni mihinkään, aina tulee eksyttyä matkalla, joten liian kauas tutuilta reiteiltä ei voi poiketa, tai löytää itsensä vielä jostakin Moravian metsistä. Okei, se niistä tekosyistä, olen kuitenkin tehnyt jotain, nimittäin shoppaillut.
Aamusella menin ulkoilmabrunssille siitäkin huolimatta, että sää oli tosi kurja ja kylmä. Paluumatkalla satuin huomaamaan kirpparin ja päätin poiketa sinne, ikävä kyllä. Minullahan oli hieno ajatus siitä, etten ostaisi mitään ennen joulua, koska silloin todennäköisesti menen Suomeen ja voisin tuoda tullessani kasapäin vaatteita, mutta tämä hieno ajatus haihtui taivaan tuuliin siellä kirpparilla. Ostin pari hametta, jotta näyttäisin seksikkäältä viralliselta töissä. Mietin myös parin neuleen ja mekon hankkimista, mutta päätin unohtaa koko jutun, koska haluan tehdä reissun Wieniin ja Budapestiin, joten fiksuinta olisi säästää rahaa.
Kirppariepisodin menin etsimään aasialaisten elintarvikkeiden kauppaa, josta oli tarkoitus ostaa riisipaperia, riisinuudeleita, mausteita, kalaa sun muuta, mutta josta en lopuksi ostanut mitään, koska kyseisessä paikassa ei kelvannut korttimaksu ja tietenkään minulla ei ollut käteistä. Luonnollisesti pankkiautomaattia ei ollut missään lähimaillakaan, joten menin sitten kirjakauppaan. Onneksi ei tarttunut mitään mukaan sieltä.
Tuhannen dollarin vinkki teille, jotka suunnittelette ostosreissua Prahaan. Unohtakaa ajatus halvoista vaatteista. Joskus kun katsoo hintalappuja, kauhukseen huomaa, että rätti olisi euroissa halvempi. Vaatteiden hinnat on täällä samaa luokkaa kuin muuallakin Euroopassa. Jopa H&M on kallis, mikä on aika järkyttävää, kun muistaa, että se oli ainoa paikka, josta oli varaa ostaa vaatteita Australiassa.
Tällä viikolla saatan mennä opiskelemaan tsekkiä, tässä lähellä on teehuone, jossa on ilmaisia tsekin tunteja tiistaisin (tai ilmaisia ja ilmaisia, ideana olisi jättää tippiä opettajalle). Ja ensi viikonloppuna ajattelin mennä pikku-Vietnamiin ja ostaa aivan törkyisen paljon vietnamilaisia elintarvikkeita. Ehkä ensi kerralla tarinaa siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti