sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kävellen Coogee Beachiltä Bondille

Tänään laiskottaa, joten päästän itseni helpolla ja teen pienen kuvapostauksen. Kävellä käpsyttelin aamusta Coogee Beachilta Bondille, nauttikaa kuvamateriaalista. En oikeasttaan ollut ollenkaan ulkoilutuulella, mutta kun olin jo ehtinyt päättää, että ulos mennään, niin pitihän sitä mennä. Alkumatkasta vaan ärsytti ja kivi hiersi kengässä, mutta sitten saavuin Bronte Beachin lähellä olevalle hautausmaalle, ja mieliala koheni huomattavasti. Rannikon kävelyreitti on kyllä tosi kaunis, mutta nykyisessä mielentilassa en oikein nauti mistään. Joka tapauksessa se mun mielialan vaihteluista, ladataanhan nyt nää kuvat ja jatketaan elämää. 

Coogee Beach
 Reitti on noin 6 kilometrin mittainen, ja tänään oli melko lämmintä taas. Jossain vaiheessa epäilin mielenterveyttäni, miksi ihmeessä en odottanut syksyn viileämpiä kelejä? Vaikka väliäkö tuolla, en edes nahkaani polttanut.



Tämä lienee Gordon Bay

Hiljainen, rauhallinen hautausmaa lepuuttaa hermoja
 "Rakkaan aviomiehen muistolle", ja v*tut. Florence oli varmasti helpottunut, kun valehteleva, petollinen kusipää aviomies viimeinkin ymmärsi kuolla pois, mutta eihän sellaista kai voi hautakiveen kaiverruttaa. Vai voiko?


Tamarama


Tamarama Beach


Näkymä Tamaramalta 

Hautausmaa Bronte Beachin lähellä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti